Permanente Make-up

Permanente make-up is dé manier om er altijd verzorgd uit te zien. Met de meest geavanceerde technieken worden hoogwaardige pigmenten in de huid gebracht om wenkbrauwen, ogen en lippen te verfraaien op een zo natuurlijk mogelijke wijze.
Bij Nuanz kunt u terecht voor het professioneel aanbrengen van zowel cosmetische als medische permanente make-up en voor het corrigeren van foutieve permanente make-up.

Alle nieuwe pigmentaties bestaan uit twee of drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laag over laag pigment in te brengen in plaats van deze in één keer compact in te zetten. Om de huid voldoende te laten herstellen wachten we 4 tot 6 weken voordat er een nieuwe behandeling plaats vindt.

Tijdens de eerste behandeling zal een geschikte kleur worden uitgezocht en wordt de vorm besproken. Wanneer de huid verdoofd is met Emla  crème zal de behandeling beginnen. Direct na de behandeling is de kleur donkerder dan gewenst, dat komt doordat er pigment in bovenste huidlaag zit dat in een aantal dagen afgestoten wordt. De pigmentatie is na 7 dagen beduidend lichter. Bij de tweede en eventueel derde behandeling worden de vorm en de kleur bijgewerkt en ziet u steeds meer intensiteit in de kleur.

Wat kan ik verwachten?

Intake
Alvorens wordt gestart met een behandeling zal er een intake gesprek plaatsvinden. Uw wensen en de mogelijkheden zullen dan besproken worden. Wellicht zou u eerst kennis willen maken en een kijkje willen nemen op de locatie. We plannen dan een vrijblijvend intake gesprek in. 

Nabehandeling
De huid dient minimaal 7 dagen droog en schoon te houden om infecties te voorkomen. Na de behandeling krijgt u een formulier mee waarop precies staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen.

Permanente make-up blijft afhankelijk van de plaats, 1 tot 3 jaar mooi. Wanneer de kleur vervaagt kunt u het beste een nabehandeling inplannen zodat na 1 behandeling de permanente make-up weer mooi is.

Koortslip
Wanneer u ooit een koortslip heeft gehad is het belangrijk dit te melden wanneer u uw lippen wilt laten pigmenteren. Een week voor de eerste behandeling kunt u gaan starten met het innemen van L-Lysine en vitamine C. L-Lysine is een essentieel aminozuur dat de groei van het Herpes simplex virus remt. Nodig is vitamine C-esther van dezelfde hoeveelheid in te nemen. Neem de tabletten in op nuchtere maag, het liefst voor het ontbijt. Voorkeur: Het merk Solgar. L-Lysine 1000 mg tabletten en Esther-C PLUS 1000 mg. U start 1 week van te voren met 1 tablet van ieder voedingssupplement. De dag voor de behandeling, tot en met 5 dagen na de behandeling, 3 tabletten van ieder. Daarna 1 tablet van ieder tot en met de volgende behandeling. Dan herhaalt u het hiervoor beschrevene.